Βασίλειος Τουντόπουλος
Αρχική » Οι Άνθρωποι Μας » Βασίλειος Τουντόπουλος

Βασίλειος Τουντόπουλος

Βασίλειος Τουντόπουλος
Βασίλειος Τουντόπουλος
Managing Partner
+30 261 600 7887-8
vtountopoulos@mpdo.gr

Ο Βασίλης αποφάσισε να μετατρέψει το πάθος του, που είναι η υγιής και καινοτόμα επιχειρηματικότητα, στη βασική του επαγγελματική δραστηριότητα.

Κατείχε διευθυντικές θέσεις σε επιχειρηματικές μονάδες μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η Τράπεζα Κύπρου και η Alpha Bank. Οι τομείς εξειδίκευσής του είναι η αναδιοργάνωση, η λειτουργική και χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση επιχειρήσεων, η διαχείριση κινδύνων, η χρηματοοικονομική ανάλυση, οι χρηματοδοτήσεις, οι εναλλακτικές πηγές ενίσχυσης κεφαλαίων και η αξιολόγηση καινοτόμων επενδυτικών σχεδίων.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του διαχειρίστηκε με επιτυχία σημαντικές υποθέσεις αναπτυξιακών χρηματοδοτήσεων, αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης εταιρειών καθώς και διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού (asset management) μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Παράλληλα, διατηρεί έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον στις μεθόδους ανάπτυξης του τουρισμού μέσω των μεγάλων αθλητικών γεγονότων καθώς και στην προτυποποίηση μοντέλων οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών οργανισμών.  

Κατέχει MBA in Banking από το ALBA Graduate Business School ενώ ολοκληρώνει MSc στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητες Προπονητικής και Αθλητικής Διοίκησης ενώ η επαγγελματική του κατάρτιση περιλαμβάνει σημαντικά courses σε Business Analytics, Financial Management, Lean startup methodology, Change Management, Project Management, Leadership, Coaching, Marketing.

Δημοσιεύστε το άρθρο σας

Σύμβουλος Διοίκησης | MPDO

H MPDO είναι μία νέα συμβουλευτική εταιρεία-μπουτίκ. Σύμβουλοι επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Σύμβουλοι Διοίκησης | MPDO

Γεροκωστοπούλου 1, 26221, Πάτρα

+30 261 600 7887

+30 261 600 7888

+30 261 600 7888

info@mpdo.gr

www.mpdo.gr